Senegal Cezayir MAÇ SONUCU ve MAÇ ÖZETİ - Afrika'da şampiyon Cezayir

Senegal: 0 - Cezayir: 1 | MAÇ SONUCU

Senegal - Cezayir maçının tüm detayları HTSPOR'da! 32. Afrika Uluslar Kupası'nın sahibi, Senegal'i 1-0 yenen Cezayir oldu! Cezayir bu organizasyondaki ikinci zaferini yaşadı!

Senegal Cezayir
Mısır'da düzenlenen 2019 Afrika Uluslar Kupası'nda Cezayir, Senegal'i 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı! Mısır'ın başkenti Kahire'deki Uluslarası Kahire Stadı'nda oynanan karşılaşmada Badhdad Bounedjah'ın golü, ülkesini zafere götürdü.
Mücadelenin ilk dakikalarında sol kanatta topla buluşan ve ceza sahasına yaklaşan Bounedjah'ın çektiği şut, Senegalli Sane'ye çarparak yükseklik kazandı ve ilginç bir şekilde ağlarla buluştu. Cezayir, bu golle 1-0 öne geçti. Bounedjah, Afrika Uluslar Kupası'ndaki 3. golünü kaydetti.
Maçın ilk 45 dakikasında başka gol olmadı.
Senegal, ikinci yarıya hızlı başladı ve rakip kalede baskı kurdu.
Senegal, Adlène Guedioura'nın topa elle dokunmasının ardından 60. dakikada penaltı atışı kazandı. Fakat karar VAR incelemesinin ardından iptal edildi.
Maçın kalan dakikalarında gol olmayınca Cezayir, sahadan 1-0'lık üstünlükle ayrıldı ve Afrika Uluslar Kupası'ndaki ikinci şampiyonluğunu yaşadı. Daha önce kupada iki kez finale yükselen Cezayir, 1990'da kupaya uzanan taraf olmuştu.
17 yıl aranın ardından ikinci kez finale yükselen Senegal ise ilk şampiyonluğunu kazanma fırsatını tepti.
CEZAYİR RAKİBİNE HİÇ KAYBETMEDİ
Cezayir ile Senegal, Afrika Uluslar Kupası tarihinde 3 kez grup aşamasında ve bir kez yarı finalde, bir kez de finalde karşı karşıya geldi. Bu maçlarını dördünü kazanan Cezayir, diğerinden de beraberlikle ayrılarak rakibine karşı hiç kaybetmedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tek Adımda Script Lisansı Kırma

2,5 Üst oran şikesi hangi oranlı maçlarda bulunur onları anlatacağım..

Dev "I DOSER" Arşivi //'MTG