Avokado Yağının Faydaları Neler?


Bu gün sizlere Avokado Yağının Faydaları Neler onu anlatacağım. Avokado ekvatoral bölgelerde ve ülkemizde de Akdeniz ikliminde yetişen bir meyve türüdür.  Avokado yağı ise hem yenilen hemde saç için hem de cilt için kullanılabiliyor. Bu yüzden de Avokado Yağının Faydaları saymakla bitmiyor. Bende bu gün sizlere bu yağın önemli olan faydalarını anlatacağım.

Avokado bildiğimiz gibi ülkemizde Akdeniz bölgesinde özellikle de Antalya da yetişen bir meyvedir. Buradan hareketle sizlere Avokado Yağının faydalarını anlatacağım. Avokado içerisinde birçok mineral bulunduran bir meyvedir. Bunun yağında da aynı şekilde mineral ve vitaminler bulunmaktadır. Bu da vücuda türlü türlü faydalar sağlamaktadır. Şimdi sizlere bu faydaları anlatacağım.

Avokado Yağının Faydaları Nelerdir?


  1. Kalbi korur
  2. Tansiyonu düşürür
  3. E vitamini fazladır
  4. Cilde güzellik sağlar
  5. Gözlere faydalıdır
  6. Vitamin bakımında vücudun ihtiyaçlarını karşılar
  7. Kanser türlerine karşı korur
  8. Sindirim sistemini rahatlatır
  9. Kemik hastalıklarına iyi gelir
  10. Diş eti hastalıklarına karşı iyi gelir
  11. Avokado yağının saça faydaları da vardır. Nemlendirir ve besler
  12. Saç dökülmesini engeller
  13. Hızlı uzamayı sağlar
  14. Kepek oluşumuna da engel olur
  15. Antioksidan emilimini artırır


Avokado yağının fiyatı ne kadar?


Avokado yağının fiyatı da merak edilmektedir. Bu yüzden de bu başlığı açtım. Öncelikle fiyatından çok yağın orijinal olup olmadığına bakın. Piyasada sahte yağlar bulunmaktadır. Bu yüzden bildiğiniz ve güvendiğiniz satıcılardan alın. 20 ml olan avokado yağı 15-20 TL arasındadır.


Bu yağın gramı arttıkça fiyatı da artmaktadır. 100 gr ve 250 gr olarak da kutularda mevcuttur. Bu gün sizlere bu Avokado Yağının Faydaları Neler? ondan bahsettim. Ve faydaları hakkında detaylar paylaştım.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tek Adımda Script Lisansı Kırma

2,5 Üst oran şikesi hangi oranlı maçlarda bulunur onları anlatacağım..

Dev "I DOSER" Arşivi //'MTG