Binance, ilk sabit fiyatlı kripto parasını listelemeye başladı

          Binance, ilk sabit fiyatlı kripto parasını listelemeye başladı

Binance, İngiliz Sterlini destekli ilk sabit fiyatlı kripto parası BGBP'yi Binance Jersey'de listelemeye başladı.


Binance, bir süre önce duyurduğu İngiliz Sterlini ile desteklenen sabit fiyatlı kripto parasını listelemeye başladı. Kullanıcılar, Binance’in Avrupa pazarına odaklanan borsası Binance Jersey’de Binance GBP (BGBP) adı verilen kripto parayla alım satım yapabilecekler.
Binance Jersey, Ocak ayında İngiltere’nin koruması altında olan ve İngiltere ile Fransa arasında bulunan Jersey adasında kurulmuştu. Borsa, Binance’in dünyanın birçok bölgesinde itibari paralarla kripto para alınabilen borsalar açma hedefinin önemli bir adımıydı. Şu anda Binance.je üzerinde Euro ve İngiliz Sterlini ile Bitcoin ve diğer kripto paraları alıp satmak mümkün. Binance’in benzer şekilde Binance Uganda ve Binance Singapore gibi farklı borsaları da var. Hatta, Türkiye’ye de böyle bir borsa açılacağı yönünde söylentiler bulunuyor.
Binance, BGBP’yi Haziran ayının başlarında açıklamıştı. Borsanın yöneticilerinden Wei Zhou, CoinDesk’e verdiği demeçte, Binance topluluğu ve piyasada GBP’ye bağlı sabit fiyatlı bir kripto para dahil olmak üzere daha fazla sabit kripto para çeşitliği için büyük talep olduğunu, BGBP’nin de buna cevap olarak ortaya çıktığını söyledi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tek Adımda Script Lisansı Kırma

2,5 Üst oran şikesi hangi oranlı maçlarda bulunur onları anlatacağım..

Dev "I DOSER" Arşivi //'MTG